رونمایی از شاسیبلند شرکت رنو
به خرم گستر ساعی خوش آمدین ، جهت دریافت قیمت روز محصولات با موعد تحویل فوری و به روز در رنگ بندی های متنوع با شماره های 02166090697 و 02166090695 در تماس باشید .
اگر تصور می کنید که تمامی خودروها با تغییر نسل و به روزرسانی در حال بزرگتر شدن نسبت به نسل قبلی هستند، اشتباه فکر نکرده اید.به عبارت دیگر چیزی که حدود 20 سال پیش به عنوان یک خودروی سایز متوسط شناخته می شد، امروزه جزو خودروهای کامپکت بازار دسته بندی می شود و این موضوع برای تمامی خودروها در تمامی سگمنت ها صدق می کند. شاید تصور کنید که سگمنت خودروهای کامپکت به صورت ندریجی در حال مرگ باشد، ولی در این زمینه استثناهایی هم وجود دارد و هنوز خودروسازانی هستند که به تولید خودروهای کوچک علاقه دارند.
نزدیک به یک ماه پیش نیسان خودروی کامپکت مگنیت را معرفی کرد؛ حال نوبت رنو رسیده که کراس اووری کامپکت با برند خود را برای عرضه به بازار دومین کشور پرجمعیت جهان و بازار پرتقاضای هند معرفی کند. این کراس اوور کامپکت رنو کیگر نام دارد و در حالی که فعلا در قالب یک خودروی نمایشی معرفی شده، ولی نسخه تولیدی این خودرو نیز استایلی مشابه با نمونه نمایش داده شده خواهد داشت که البته بعید است رنو رینگ های 19 اینچی و همچنین چراغ های LED هوشمند این مدل نمایشی را روی نسخه تولیدی حفظ کند.
همچنین به نظر می رسد که نسخه تولیدی بدون این ترین سبز رنگ نئونی و فندرهای پلاستیکی حجیم روی گلگیرها و آرک چرخ ها به بازار عرضه شود. ولی انتظار می رود که استایل کلی این خودروی نمایشی در نمونه تولیدی نیز حفظ شود.
رنو کیگر قرار است که در سال 2021 به بازار رو به رشد پرتقاضای هند عرضه شود و یک پله نسبت به کویید جایگاه بالاتری دارد. لازم به ذکر است که رنو در بازار هند، علاوه بر کویید و کیگر، یک خودروی کامپکت دیگر با طول کمتر از چهار متر نیز دارد که مینی ون تریبر نام دارد. لازم به ذکر است که رنو از سال 2005 به بازار هند وارد شده و علاوه بر محصولات ذکر شده، داچیا داستر را با لوگوی خود یعنی رنو به بازار این کشور عرضه می کند. این دقیقا همان سیاستی است که رنو در خصوص عرضه داستر و سیمل(لوگان) به بازار ایران در پیش گرفته بود.
تفاوت نسخه اصلی خودرو با نسخه نمایشی
رنو اظهار کرده که طراحی کلی این نسخه نمایشی کیگر تا 80 درصد با نمونه تولیدی مشابه است؛ بدین ترتیب می توان انتظار داشت که چراغ های خطی و باریک جلو و عقب این مدل در نسخه تولیدی نیز وجود دارد. تصور می کنیم که این دستگیره های عجیب موجود در این مدل مفهومی جای خود را به دستگیره های معمولی تری در نمونه تولیدی بدهند. همچنین بعید به نظر می رسد که رنو نسخه تولیدی کیگر را با چنین روف راکی به بازار عرضه کند.
مشخصات فنی رنو کیگر
از آنجایی که نیسان مگنیت و رنو کیگر عملا یک خودرو با دو طراحی متفاوت هستند، پس تعجبی ندارد که مشخصات فنی یکسانی داشته باشد. بدین ترتیب کیگر نیز با پیشرانه 1 لیتری تنفس طبیعی و همچنین توربوشارژ با همان حجم قابل سفارش است. پیشرانه تنفس طبیعی این خودرو قادر به تولید بیشینه قدرت 72 اسب بخار بوده و به احتمال زیاد بسته به تریم انتخابی به گیربکس دستی و یا اتوماتیک AMT مجهز می شود. نسخه توربوشارژ این پیشرانه نیز قارد به تولید بیشینه قدرت 95 اسب بخار بوده که برای انتقال قدرت آن به چرخ ها یک گیربکس دستی و یا اتوماتیک CVT در نظر گرفته شده است.
_تصاویر رسمی از فضای داخل کابین رنو کیگر فعلا دردسترس نیست؛ اما انتظار می رود کابین تا حد زیادی با مدل رنو ترایبر مشترک باشد. در این خودرو از پلتفرم CMF-A+ مشترک با نیسان مگنایت استفاده می شود که فاصله کف آن تا سطح زمین ۲۱۰ میلی متر است تا متناسب با جاده های ناهموار هند باشد.
همانطور که در مورد نیسان مگنایت صدق میکند، رنو کیگر فقط برای بازار هند نخواهد بود و پیشبینی میشود که در بازار سایر کشورهای در حالتوسعه هم به بازار عرضه شود.