ورود به سایت

ایمیل
رمز عبور
کد امنیتی بالا :

تبلیغات

 فروش خودرو صفرکیلومتر 

بهترین انتخاب خودرو

مشاوره خریدی مطمئن

اخبار روز خودرو

مقالات روز خودرو

عضویت در خبرنامه

ایمیل
کد امنیتی بالا :

کیاسراتو صفر بخریم یا نیسان ماکسیمای کارکرده؟

10 / 10
از 1 کاربر
 

خودرو

کیاسراتو صفر بخریم یا نیسان ماکسیمای کارکرده؟

به خرم گستر ساعی خوش آمدین ، جهت دریافت قیمت روز محصولات با موعد تحویل فوری و به روز در رنگ بندی های متنوع با شماره های 02166090697 و 02166090695 در تماس باشید .

اگر به دنبال یک خودروی خانوادگی با فضای داخلی بزرگ باشید، گزینه صفر‌کیلومتری عایدتان نخواهد شد و می‌بایست از بین موارد دست‌دومی همچون هیوندای آزرا، تویوتا کمری، هیوندای سوناتا، کیا اپتیما، نیسان ماکسیما و... انتخاب کنید که به پیشنهاد فروش خودرو ، در این بین ماکسیما معتبرترین برند را دارد! اما در بازار خودروهای صفر‌کیلومتر گزینه‌هایی مثل کیا سراتو، بسترن آسا و امثال این خودروها را خواهید داشت که در این صورت سراتو قابل اعتمادتر از بقیه به‌نظر می‌رسد. در این مطلب سراتوی صفر‌کیلومتر 2000 مونتاژ سایپا را در برابر نیسان ماکسیما دست‌دوم قرار می‌دهیم تا ببینیم کدام‌یک گزینه عاقلانه‌تری برای خرید هستند.

بزرگِ دوست‌داشتنی

نیسان ماکسیما در واقع نسل سوم نیسان سِفیرو (کد A33) به شمار می‌رود که در اواخر دهه 90 میلادی به بازار جهانی عرضه شد و در اوایل دهه 80 شمسی نیز به صورت CKD ‌روی خط تولید پارس خودروی ایران قرار گرفت. این خودرو در زمان عرضه، تنها خودروی نسبتا لوکس بازار ایران بود که با قیمت مناسبی در اختیار خریداران قرار می‌گرفت و ظاهر و ابعاد آن خواهان بسیار زیادی داشت.

 

جالب اینجاست که هنوز هم با گذشت بیش از یک دهه از شروع عرضه ماکسیما به بازار کشور، این خودرو جایگاه و محبوبیت خود را حفظ کرده است و هرچند که نمونه‌های مختلف آن از 35 تا‌ 95 میلیون تومان قیمت‌گذاری می‌شوند اما هنوز هم به چشم یک خودروی اصیل و با پرستیژ به آن نگاه می‌شود. ماکسیما از چراغ‌های‌ هالوژنی، کاسه‌ای و لامپی در جلو و عقب بهره می‌برد و رینگ‌های اسپرت 17 اینچی آلومینیومی دارد. همچنین به جز تعداد محدودی از نمونه‌های اولیه، تمامی ماکسیماهای موجود در کشور اسپویلر عقب دارند.

کوچکِ موفق

سراتو نیز برای نخستین‌بار در اواخر سال 2007 و با نسل اولش به بازار ما راه پیدا کرد. نسل دوم این خودرو تحت عنوان کیا «فورته» در سال 2009 معرفی شد و اطلس خودرو نیز سراتوی نسل دوم را از 2010 به بازار کشور ما عرضه کرد.

 

 

سراتوی جدیدتر با توجه به بهره‌گیری از ظاهر و رنج امکانات بهتر توانست موفقیت بیشتری نسبت به نسل اول را در بازار ایران کسب کند. به همین خاطر با وجود پایان عرضه این مدل در بازار جهانی و جایگزینی نسل سوم آن (که البته نسل جدید سراتو در حال حاضر توسط اطلس خودرو به بازار کشور عرضه می‌شود)، سراتو نسل دوم اخیرا‌ روی خط تولید شرکت سایپا قرار گرفته است که نمونه 2000 آن امکانات بیشتر و کامل‌تری را به شما ارائه می‌کند.

اختلاف بر سر دوران

از آنجا که طراحی ماکسیما به بیش از یک دهه پیش و اواخر دهه 90 میلادی بازمی‌گردد پس نباید از این خودرو انتظار امکانات رفاهی گسترده‌ای داشته باشید. این خودرو در فول‌ترین حالت از سیستم صوتی به همراه 6 بلندگو و چنجر، سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک، شیشه بالابرهای برقی، آینه‌های جانبی برقی به همراه گرمکن، فرمان هیدرولیک، قابلیت کنترل سیستم صوتی از روی فرمان، 2 کیسه ایمنی هوا برای سرنشینان جلو و در نهایت تودوزی پارچه‌ای بهره می‌برد که نسبت به خودروهای امروزی لیست چنان پر و پیمانی به شمار نمی‌رود. اما در مقابل، سراتوی 2000 مونتاژ شده توسط سایپا به عنوان یک سدان کامپکت مناسب برای استفاده خانواده‌های کم‌جمعیت، موارد بیشتری مثل سیستم صوتی به همراه 6 بلندگو و ورودی‌های CD ،‌USB و AUX، کروز کنترل، 2 کیسه هوا، سیستم تهویه مطبوع خودکار، شیشه بالابرها و آینه‌های جانبی برقی، سنسور نور، فرمان هیدرولیک و... را به شما ارائه می‌کند که اندکی از ماکسیما بیشتر است. هرچند که باید توجه داشته باشید، ماکسیما فضای داخلی بسیار وسیع‌تر و سواری راحت‌تری را نسبت به سراتو به شما ارائه می‌کند.

4 سیلندر یا 6 سیلندر ؟

کیا سراتو نسل دوم چه در نسخه وارداتی و چه در نمونه مونتاژ داخل با دو تیپ 1600 و 2000 در بازار کشور ما حضور دارد که با توجه به بودجه مد نظر ما، نسخه 2000 سی‌سی صفر کیلومتر این خودرو عایدمان خواهد شد. این محصول حداکثر قدرتی در حدود 156 اسب بخار به همراه جعبه دنده 6 سرعته اتوماتیک را به راننده ارائه می‌کند که در نهایت شتاب صفر تا صد 10.5 ثانیه‌ای و مصرف سوخت 7.7 لیتر در 100 کیلومتر را برای این خودرو رقم می‌زند.

اما در مقابل، ماکسیما از پیشرانه قدرتمند V6 با حجم 3 لیتر بهره می‌برد که به شما 227 اسب بخار قدرت موتور را ارائه می‌کند. در واقع این خودرو با دو جعبه دنده 5 سرعته دستی و 4 سرعته اتوماتیک در بازار حضور دارد که نسخه اتوماتیک آن شتاب صفر تا صدی نزدیک به 8 ثانیه را به شما ارائه می‌کند، اما مصرف سوخت نسبتا بالایی دارد. همچنین توجه داشته باشید که استهلاک این خودرو به ویژه در صورت اعمال فشار مکرر به موتور و سیستم انتقال قدرت کمی بالا‌ست اما قیمت قطعات یدکی ماکسیما در قیاس با دیگر خودروهای رقیبش مناسب خواهد بود.

کیاسراتو

 

 
معرفی به دوستان :
عنوان :
نام شما :
ایمیل :

مقالات مشابه

  سراتو سایپایی بخریم یا وارداتی؟  فروش خودرو سراتو سایپا مدتی است که توسط خودرو سازی سایپا مونتاژ میشود این خودرو با طراحی خارجی موزون و هماهنگ و در عین حال ساده این خودرو، زیبا و چشم نواز بوده  در حالی که طراحی ساده و بی‏ کیفیت کابین آن دور از انتظار است به خصوص این که از نظ ...
  راهنمای خرید خودرو صفر در بازار داخلی در بازار خودرو داخلی در حالی رقابت میان پرطرفدارهای بازار همانند خانواده پژو، سمند، تندر 90 و به طور کلی رقابت در ایران بین خودروهای داخلی در رنج 30 میلیون تا 60 میلیون شدید می باشد.در این میان برخی هم هستند که با سرعت بیشتری خودرو خود را عوض می‌ ...
  با آپشن های خودروهای لوکس آشنا شوید فروش خودرو، تکنولوژی‌ها و قابلیت‌های جدید صنعت خودرو پیش از همه در نمونه‌های لوکس استفاده می‌شوند و بعد از مدتی به سایر مدل‌های خودرو راه پیدا می‌کنند. برای آشنایی با ۱۵ تکنولوژی کاربردی که پیش‌تر تنها در خودروهای لوکس ...