معایب خودرو
معایب پژو پارس اتوماتیک
• مورد اول سنگینی خودرو
این پیشرانه که توان تولید 105 اسب بخار قدرت و 142 نیوتن متر گشتاور را دارد برای به حرکت درآوردن این سدان 1214 کیلوگرمی چندان مناسب به نظر نمی رسد.از همین رو پژو پارس اتوماتیک برای اینکه بتواند از حالت سکون به سرعت 100 کیلومتر بر ساعت دست یابد به زمانی در حدود 15 ثانیه نیاز دارد که برای خودرویی در این رنج قیمت به هیچ وجه مناسب به نظر نمی رسد.
• مورد دوم کند بودن گیربکس
گیربکس AL4 با تکنولوژی بسیار قدیمی خود در زمان معکوس، عملکرد نسبتا کندی دارد که می تواند دردسرهای فراوانی را برای راننده به همراه داشته باشد.
• مورد سوم از دست دادن کیفیت بعد از مدتی کوتاه
یکی دیگر از معایب پژو پارس اتوماتیک این است که گیربکس AL4 این خودرو پس از مدت کوتاهی دقت و کیفیت اولیه خود را از دست داده و هنگام تعویض دنده ها با ایجاد ضربه و صدای آزاردهنده مشکلات بسیاری را برای سرنشینان این خودرو به همراه دارد.
• مورد چهارم مشکلات موجود در قسمت واشر سر سیلندر
مشکلات موجود در قسمت واشر سر سیلندر این خودرو است که می تواند پس از مدت کوتاهی شما را راهی تعمیرگاه کند. این مساله به خصوص در فصول گرم سال به شدت افزایش می یابد یا در صورتی که حواستان به دمای موتور نباشد می تواند هزینه های زیادی را به شما تحمیل نماید.
• مورد پنجم هزینه بالا نسبت به عملکرد پایین
خریداران پژو پارس اتومات با یک خودرو نه چندان سریع و گیربکس قدیمی روبه رو هستند که تنها می تواند در استفاده های شهری همراه مناسبی باشد. در رنج قیمتی پژو پارس اتوماتیک می توانید به خرید خودروهای دیگری بکنید .
• مورد ششم کیفیت ساخت پایین
یکی دیگر از معایب پژو پارس اتومات محسوب می شود. شاید برایتان جالب باشد که بدانید پژو پارس اتوماتیک تنها موفق به کسب یک ستاره کیفی از طرف سازمان بازرسی و کیفیت استاندارد ایران شده است.درمورد طراحی کابین پژو پارس، باید بگوییم که احتمالا استفاده از پلاستیک خشک یک اصل در ساخت خودروهای داخل شده است. استفاده از پلاستیک خشک و بی کیفیت در ساخت داشبورد پژو پارس اتوماتیک علاوه بر حس منفی و ارزان قیمت بودن آن، پس از مدت کوتاهی می تواند سروصدای بسیاری را برایتان به همراه داشته باشد.