معایب خودرو
معایب نیسان ماکسیما
• مورد اول مصرف سوخت بالا
ماکسیما در زمان ورود به کشور، خودروی پر مصرفی محسوب نمیشد و احتمالا از آنجایی که بنزین نیز در آن زمان شرایط کنونی را نداشت، کمتر کسی به فکر بررسی میزان مصرف سوخت ماکسیما افتاده بود. به هر روی با پیشرفت تکنولوژی، امروزه مصرف سوخت بالا یکی از مهم ترین معایب ماکسیما بوده و هزینه های زیادی را در سال برای مصرف کنندگانش به همراه می آورد.
• مورد دوم طراحی قدیمی
بله، طراحی این محصول ژاپنی در سال ۱۹۹۹ زیباییهای خاص خود را داشت و حتی بسیار جذاب به نظر میرسید؛ اما بیایید کمی صادقانه به مسئله نگاه کنیم. طراحی ماکسیماهای مونتاژ ایران در همان نسل چهارم باقی مانده و این یعنی سالهای بسیار طولانی از آن جذابیت آغازین گذشته است.
• مورد سوم کمبود امکانات رفاهی
شما در سال ۱۳۹۹ برای داشتن مدل های اتوماتیک ۸۷ تا ۹۱ به شرط سلامت کامل بدنه و فنی میبایست مبلغی بین ۶۵۰ تا ۸۵۰ میلیون تومان را بپردازید، اما امکانات رفاهی چندانی از آن دریافت نخواهید کرد. به همین خاطر، کمبود امکانات رفاهی خصوصا با در نظر گرفتن قیمت این خودرو یکی از معایب ماکسیما محسوب می شود.
پارس خودرو نیز هیچ برنامهای برای تغییر این وضعیت نداشته و ظاهرا تا زمان ادامه حضور این خودرو در جادههای کشورمان، چیزی جز قفل مرکزی با دزدگیر و آژیر، ایموبلایزر، رادیو، سی دی چنجر، بلندگو، تنظیم برقی صندلی ها با جهت های اندک، کمربند پیش کشنده، تنظیم برقی آینه با گرمکن و شیشه بالابر برقی عاید خریداران نخواهد شد! بدتر از آن زمانی است که متوجه می شوید نیسان ماکسیما در همان سال ها در بازار خارج از ایران سانروف و گرمکن صندلی داشته و در ایران حذف شده اند.
• مورد چهارم عدم پایداری ماکسیما در پیچ ها
سیستم تعلیق عقب ماکسیما یکی از نقاط ضعف بزرگ این خودرو است. به دلیل سادگی این سیستم و بهره نبردن از سیستم های ترمزی به روز نظیر ESP و CBC، از آنجاییکه این خودرو طول زیادی داشته و بیشتر وزن آن به دلیل دیفرانسیل جلو و موتور جلو بودن بر روی جلوی خودرو است، سیستم تعلیق ساده عقب ماکسیما در هنگام پیچ ها و مانورهای سریع باعث ناپایدار بودن این خودرو می شود، به این شکل که عقب خودرو در پیچ ها اصطلاحا کمی بازی می کند.
• مورد پنجم هزینه بالای قطعات و تعمیرات
گران بودن قطعات یدکی و هزینه بالای تعمیرات از مهم ترین ایرادات این محصول به حساب میآید.