معایب خودرو
معایب سمند LX EF7 پایه گاز سوز
• مورد اول ظاهر کسل کننده
طراحی خارجی سمند شبیه به محصولات دودهه پیش فولکس واگن است و به همین دلیل در ابتدای ورود به بازار مورد استقبال مشتریان ایرانی قرار گرفت. از زمان عرضه نسخه اولیه سمند به بازار حدود ۱۸ سال میگذرد و در این دوران ظاهر این خودرو تغییر عمدهای نداشته است.
• مورد دوم هزینه بالای تعمیرات و نگهداری
عمدهترین رقیب سمند EF7 LX در بازار را محصولات خانواده پژو ۴۰۵ تشکیل میدهند. این دو خودرو بر اساس یک پلتفرم ساخته شدهاند و جنبههای مشترک زیادی دارند. با این وجود هزینه قطعات ظاهری و تجهیزات الکتریکی سمند در مقایسه با پژو ۴۰۵ بیشتر است و هزینه بالاتری را طلب میکند.
• مورد سوم سر و صدای کابین
اگر از مالکین سمند در خصوص تجربیاتی که از این خودرو داشتهاند بپرسید، اکثر آنها خواهند گفت که سمند کابین پر سروصدایی دارد. اتاق سمند سنگین است و اضافهوزن تحمیل شده به پلتفرم پژو ۴۰۵، موجب به صدا افتادن زودهنگام کابین خودرو میشود.
• مورد چهارم وزن بالا
سمند LX EF7 همانند دیگر اعضای خانواده سمند بر اساس پلتفرم پژو ۴۰۵ ساخته شده است. وزن پژو ۴۰۵ در حدود ۱۱۰۰ کیلوگرم بوده که در نسخه فیسلیفت یعنی پژو پارس به ۱۱۶۵ کیلو افزایش یافته است. این وزن در سمند EF7 به دلیل استفاده از تجهیزات و قطعات بسیار بیشتر شده و به ۱۲۴۰ کیلوگرم بالغ میشود؛ به عبارت دیگر سمند ای اف سون بنزینی به اندازه یک ۴۰۵ دوگانه سوز وزن دارد. وزن سمند EF7 دوگانه سوز نیز بسیار بالاتر بوده و در حدود ۱۳۴۴ کیلوگرم برآورد میشود.
• مورد پنجم شتاب و کشش ضعیف
موتور ۱.۸ لیتری پژو که در ابتدا روی سمند قرار گرفته بود، برای خودرویی با چنین وزنی چندان مناسب به نظر نمیرسید. در کمال تأسف موتور EF7 نیز قادر نیست شتاب مناسبی را برای سمند ای اف سون فراهم کند. این پیشرانه قدرت و گشتاور بیشتری نسبت به موتور XU7 پژو ارائه میدهد، اما حداکثر قدرت و گشتاور تولیدی آن تنها در دورهای بالای موتور قابل دستیابی هستند؛ بنابراین راننده برای دریافت حداکثر انرژی موتور لازم است تا پدال گاز را تا انتها فشار دهد که حاصل آن استهلاک شدید موتور و مصرف سوخت بالا خواهد بود.