معایب خودرو
معایب ساینا پلاس
• مورد اول کیفیت مونتاژ
متاسفانه کیفیت ساخت و مونتاژ ساینا اصلا رشد نداشته و ایرادات مونتاژیاش زیاد است. فاصله نامناسب بین درز قسمتهای مختلف این خودرو بسیار زیاد بوده و شما نمونه بارز این ضعف را میتوانید در درزهای صندوق عقب و ناحیه سپر پیدا کنید.
• مورد دوم بدنه ضعیف
نبود موسسه استاندارد ایمنی مناسب و بهروز در ایران باعث شده که کیفیت ایمنی و بدنه خودروها چندان تعریفی نباشد. خودروهای پراید، تیبا و ساینا از جمله محصولات سایپا هستند که دچار ضعف ایمنی بدنه هستند.
• مورد سوم طراحی داخلی
طراحی داخلی ساینا بسیار بد است و طراحان خلاقیت مثبتی در این کابین از خود نشان ندادهاند. غربیلک فرمان ساینا مانند تیبا بسیار زشت طراحی شده، دریچههای هوا نیز نسبت به تیبا تغییرات جزئی داشتهاند که چندان به زیبایی کابین کمکی نکردهاند. دستگیره بازکردن درب خودرو دایرهای شکل طراحی شده و کلیدهای کنترلی روی درب خودرو هم بسیار بد فرم قرار داده شدهاند. کنسول و داشبور ساینا طرحی متفاوت نسبت به تیبا دارند اما این طراحی جدید به معنای زیبایی بیشتر نیست.
• مورد چهارم کیفیت متریال کابین
انتظار میرفت که ساینا جنس داخلی بهتری نسبت به تیبا داشته باشد اما متاسفانه سایپا هیچ تغییری در این جنس اعمال نکرده و ساینا نیز همانند تیبا از پلاستیک خشک و بیکیفیت ساخته شده که واقعا نمیتوان هیچ نکته خوبی درباره این کابین گفت.
• مورد پنجم پیشرانه
ساینا مجهز به پیشرانه ۱.۵ لیتری با قدرت ۸۷ اسببخار است که دقیقا همان موتور تیبا بوده و متاسفانه بیشتر از آنکه قدرت داشته باشد، صدا دارد و در ساینا این صدا اگرچه نسبت به تیبا کمی کمتر شده اما هنوز هم وجود دارد و آزاردهنده است.
• مورد ششم هندلینگ
ساینا به واسطه وزن کمی که دارد در شرایط رانندگی به خصوص زمانی که شما با آب و هوای نامناسب در جاده روبرو هستید، عملکرد خوبی نخواهد داشت و کاملا طبیعی خواهد بود که خودرو چسبندگی مناسبی به آسفالت نداشته باشد. با عبور خودروهای سنگین از کنار خودروهایی مانند تیبا و ساینا، بهخاطر همین وزن کم، تکانهایی به کابین وارد میشود که کنترل خودرو را کمی سخت میکند.
• مورد هفتم قیمت بالا
قیمت این خودرو در حال حاضر چندان برای این خودرو مناسب نیست و شاید همین دلیل باعث شده که شاهد تعداد کمی از این خودرو در خیابانها هستیم.