معایب ساینا اتومات و دنده ای و 5 دلیل برای نخریدن ساینا
به خرم گستر ساعی خوش آمدین ، جهت دریافت قیمت روز محصولات با موعد تحویل فوری و به روز در رنگ بندی های متنوع با شماره های 02166090697 و 02166090695 در تماس باشید .
ساینا محصول جدید سایپایی ها که از سال 95 به محصولات این خودرو ساز وطنی اضافه شد خودرویی که بسیاری آنرا همان تیبا صندوقدار با کمی تغییرات می دانند. ساینا همانند اغلب محصولات جدید شرکت سایپا، روی پلتفرمی موسوم به X200 ساخته شده است و به همین جهت شباهتهای بسیاری میان این خودرو با تیبا یا کوییک به چشم میخورد که این رویه در خودروسازی کشور ما امری عادی است. سایپا ادعا میکند که ساینا خودرویی کاملا جدید است که با دانش مهندسان این شرکت شکل گرفته است، اما با کمی دقت به راحتی میتوان فهمید که ساینا در واقع نسخه فیس لیفت تیبا بوده که از لحاظ ظاهری و فنی شباهتهای فراوانی با آن دارد.
- جهت دریافت قیمت روز ساینا بر روی لینک زیر کلیک نمائید.
قیمت روز ساینا
سایپا ساینا هم اکنون در نمونههای دستی و اتوماتیک به بازار عرضه میشود؛ همچنین در زمان خرید امکان انتخاب یکی از تیپهای EX ،SE-A و (SE-A (LUX برای خریدار وجود دارد که تمامی این تیپها از پیشرانههای یکسانی بهره میبرند اما از لحاظ سطح آپشنها و امکانات با هم تفاوت دارند. در این میان امکان خرید ساینا با گیربکس اتوماتیک خبری خوب برای کسانی محسوب میشود که در این رنج قیمتی تمایل زیادی به خرید خودرویی اتوماتیک دارند تا ترافیکهای شهری برایشان قابل تحملتر شود.
به واسطه شرایط حاکم بر بازار خودرو کشور، ساینا نیز مانند سایر خودروهای وطنی، فروش خوبی را در بازار تجربه کرده است و تکمیل شدن ظرفیت پیش فروش این خودرو در چشم به هم زدنی، نشان از این دارد که محصولاتی مانند ساینا علی رغم تمام ضعفهای خود، به تاخت و تاز در بازار ایران ادامه خواهند داد. و این در شرایطی است که از این دست خودروها در کشور ودر بین محصولات تولیدی خودروسازان بسیار دیده می شوند. با فروش خودرو همراه باشید تا به بررسی معایب ساینا بپردازیم.
1.کیفیت پائین تجهیزات داخلی و مونتاژ
کیفیت متریال داخلی و نیز جنس داشبورد بسیار پائین و بی کیفیت هستند که این امر در خودروهای وطنی بسیار عادی و روتین می باشد. که این در دراز مدت و استفاده به خصوص در جاده های شهری و داخلی به خوبی رخ نشان می دهد.
2.پیشرانه ضعیف
پیشرانهای که روی ساینا نصب شده دقیقا همان پیشرانه 1.5 لیتری 4 سیلندر است که پیشتر بر روی تیبا نیز نیز مورد استفاده قرار گرفته بود؛ تنها تفاوت میان پیشرانههای این دو خودرو وجود دارد، استفاده از دریچه گاز برقی در ساینا است. این پیشرانه که با کد M15 شناخته میشود، توان تولید 87 اسب بخار قدرت و 128 نیوتن متر گشتاور را دارد. ناتوانی پیشرانه سایپا ساینا در تامین قدرت لازم برای به حرکت درآوردن بدنه 1080 کیلوگرمی این خودرو باعث شده است تا شاهد شتاب 0 تا 100 حدود 13 ثانیهای از این خودرو باشیم. ضعف پیشرانه 1.5 لیتری ساینا در زمان حرکت در سربالاییها یا مواقعی که ظرفیت سرنشینان این خودرو تکمیل باشد کاملا ملموس بوده و در واقع ساینا در چنین مواقعی خصوصا در نمونه اتومات هیچ علاقهای به افزایش سرعت و شتاب از خود نشان نمیدهد.
3.ایمنی پائین خودرو
برای تست ایمنی خودروها بایستی توسط سازمان های مربوطه و استاندارد تست شوند که در ایران نه چنین امکاناتی وجود دارد و با توجه به تحریم ها نه چنین تست هایی برای خودروهای وطنی صورت می گیرد.
4.طراحی خودرو
اولین دید در ساینا متوجه عدم هماهنگی طراخی خودرو می شوید شاید سایپایی ها سعی در ساختن خودرویی اسپرت با ظاهری خاص داشته اند اما نه تنها موفق نبوده اند بلکه باعث ایجاد عدم هماهنگی ظاهر خودرو شده اند البته نمای جلو خودرو به نسبت تیبا از ظاهری بهتر بهره می برد.
5.عدم هماهنگی گیربکس با موتور
با توجه به اینکه روند استفاده از گیربکس اتومات و یا دستی و موتور خودرو بر روی پلتفرم های مختلف از قانون خاصی پیروی می کند و عدم توجه به آن باعث ضعف در کشش و یا تعویض دنده و ... می گردد در این خودرو و با توجه به کیفیت گیربکس به طور مشهود دیده می شود.
کلام آخر و جمع بندی
با اینکه اکثر موارد قید شده بالا به خوبی در تمام خودروهای وطنی قابل لمس می باشد اما در بازار خودرو داخلی برای مدل اتومات این خودرو کمتر رقیبی در این رنج دیده می شود که البته بایستی ایرادات آنرا به جان خرید که در رنج قیمتی برای مدل دستی می توان رقیبی هم خانواده مانند تیبا صندوقدار را معرفی و برای مدل اتومات نیز خودروهایی با گیربکس دستی همانند پژو 405 و یا سمند ال ایکس را معرفی نمود.جهت دریافت قیمت روز ساینا بر روی لینک کلیک نمائید.