معایب برلیانس H220 و 5 دلیل برای نخریدن آن
به خرم گستر ساعی خوش آمدین ، جهت دریافت قیمت روز محصولات با موعد تحویل فوری و به روز در رنگ بندی های متنوع با شماره های 02166090697 و 02166090695 در تماس باشید .
همیشه در بازار کشورمان، مردم علاقه بسیار زیادی به خرید خودروهای کوچک و کم مصرف دارند. گل سرسبد این خودروها، بدون شک مدلهای هاچ بک هستند که به دلیل مزایای بسیار زیادی که دارند، مخصوصاً در شهرهای بزرگ مانند تهران، بسیار محبوب میباشند. از جمله مهمترین مزایای این خودروها میتوان به ابعاد کوچک و جمع و جور و مصرف کم اشاره کرد که آنها را به گزینهای ایده آل برای رانندگی شهری تبدیل میکند.
برلیانس H220 یکی از همین خودروهاست، مدلی که تقریباً دو سالی است وارد بازار ایران شده و توسط شرکت سایپا تولید میشود. شرکت برلیانس یک کمپانی خودروسازی چینی است که مدلهای متنوعی در مجموعه محصولات خود داشته و با شرکتهای خودروسازی بزرگی از جمله بی ام و همکاری میکند. به دلیل وجود همکاری مشترک این دو شرکت، در طراحی برخی محصولات برلیانس از بعضی المانهای طراحی خودروهای بی ام و استفاده شده است. شرکت برلیانس چند سالی است که در ایران با گروه خودروسازی سایپا وارد همکاری شده و مدلهای سری 200 و 300 این کمپانی در ایران به ترتیب توسط سایپا و پارس خودرو تولید میشود.
ما قبلاً در مطلبی جداگانه، به بررسی مزایا و نقاط قوت برلیانس H220 پرداخته و 6 دلیل منطقی برای شما آورده بودیم که از نظر ما، چرا این خودرو ارزش خرید بالایی دارد. همان طور که در زمان نوشتن آن مطلب به شما قول دادیم، برای مطلب مشاوره خرید امروز مجله زوم فور کار، قصد داریم نقاط ضعف و ایرادهای این خودرو را بررسی کرده و دلایلی برایتان مطرح کنیم که چرا نباید برلیانس H220 بخرید.
خودروی برلیانس H220 به یک موتور 4 سیلندر خطی 16 سوپاپ مجهز به تکنولوژی VVT؛ با خروجیهای معادل 103 اسب بخار نیرو و 138 نیوتن متر گشتاور مجهز شده است. این موتور با کمک یک گیربکس شش دنده اتومات یا 5 دنده دستی، خروجیهای خود را به محور جلو ارسال میکند. در کاتالوگ برلیانس H220 حداکثر سرعت آن 170 کیلومتر بر ساعت ذکر شده و مصرف سوخت آن در حالت ترکیبی در مدل دنده دستی 6.4 لیتر به ازای هر صد کیلومتر و در مدل اتومات 6.5 لیتر به ازای هر صد کیلومتر است.
این خودروی هاچ بک چینی با داشتن ابعادی برابر با 4170 میلی متر طول، 1703 میلی متر عرض و 1482 میلی متر ارتفاع دارد و طول بین دو محور آن معادل 2570 میلی متر، جزو هاچ بکهای ساب کامپکت دسته بندی میشود از رقبای اصلی آن در بازار ایران میتوان به ام وی ام 315 اشاره کرد که تقریباً بدنه هم اندازهای هم دارند. در بازار فعلی ایران، مدل دندهای برلیانس H220 قیمتی برابر با 43 میلیون تومان داشته و نسخه اتومات آن را میتوانید به قیمتی معادل 50 میلیون تومان بخرید.
حال که با کلیات این خودرو آشنا شدهاید، اگر موافقی هستید به بررسی معایب آن بپردازیم. البته قبل از ورود به این بحث باید به این نکته اشاره کنیم که در نگارش این مطلب، از نقل قولها و تجارب مالکان این خودرو که هزاران کیلومتر با آن رانندگی کردهاند هم استفاده شده است. نکتهای که باید به آن توجه داشت این که تصور هر کس از یک خودروی ایده آل ممکن است بسیار از هم تفاوت داشته باشد، از این رو ما فقط به ایرادهایی که توسط مالکان بیشتری نقل شدهاند سعی کردهایم اشاره کنیم.
- جهت دریافت قیمت روز برلیانس بر روی لینک زیر کلیک نمائید.
قیمت روز انواع برلیانس
کاتالوگ برلیانس220
1 – موتور نسبتاً ضعیف با شتابی نه چندان خوب
همان طور که در معرفی این خودرو اشاره کردیم، برلیانس H220 از یک موتور 4 سیلندر خطی 16 سوپاپ 1.5 لیتری با 103 اسب بخار نیرو و 138 نیوتن متر گشتاور بهره میبرد. شاید روی کاغذ، چنین موتوری برای خودرویی ساب کامپکت مناسب باشد، ولی با توجه به وزن بالای 1200 کیلوگرمی این خودرو، پیشرانه برلیانس H220 آن طور که باید قوی نیست و همین مشکل، در قالب شتاب کم در این خودرو نمود پیدا کرده است. شتاب صفر تا صد آن تقریباً برابر با 14 ثانیه میباشد که برای یک هاچ بک کوچک، از نظر ما شتاب خیلی خوبی نیست. ضعف موتور و شتاب نه چندان خوب آن، در سربالاییها بیشتر خود را نشان میدهد و میتواند بسیار آزار دهنده باشد.
2 – استفاده از پلاستیک خشک داخل کابین
یکی از مواردی که متاسفانه در اکثر خودروهای موجود در بازار ایران در این رده قیمتی و حتی بالاتر مشاهده میشود، استفاده از پلاستیک خشک در طراحی کابین است. البته این مورد در برلیانس H220 بغرنجتر بوده و مالکان زیادی خود اذعان داشتهاند که کیفیت کابین و داشبورد این خودرو اصلاً خوب نیست. به طور کلی کیفیت ساخت کابین آن هم خیلی خوب نبوده و بدون شک، در این بخش برلیانس H220 در برابر رقبای خود حرفهای خیلی زیادی برای گفتن نخواهد داشت.
3 – نبود دید مناسب و کافی
در طراحی خودرو، یک از مواردی که اهمیت بسیار بالایی دارد این است که راننده بتواند هنگام رانندگی دید مناسب نسبت به اطراف خود داشته، نقاط کور به حداقل برسد و به طور کلی، راننده تسلط خوبی روی خودرو داشته باشد. متاسفانه در برلیانس H220 اوضاع به گونه دیگری است. طراحی خاص پنجره عقب دید کمی در اختیار راننده قرار میدهد. کمپانی فقط روی نسخه اتومات این خودرو سنسور دنده عقب قرار داده و در مدل دستی، خبری از آن نیست. در کاتالوگ برلیانس H220 هم اشارهای به وجود دوربین دید عقب نشده است. طراحی باریک پنجرههای کناری هم اوضاع را برای راننده سختتر کرده و نقاط کور در این خودرو بسیار بیشتر از رقباست. ستونهای جلوی خودرو هم به نوعی طراحی شدهاند که مانند پژو 206 جلوی دید راننده را میگیرند. به طور کلی برای رانندگی با برلیانس H220، حتماً باید مهارتهای بالایی داشته باشید. البته از آن جایی که معمولاً مدتی پس از رانندگی با یک خودرو به آن عادت میکنیم و به اصلاح، قلق رانندگی دستمان میآید، این موضوع بعد از چند هفته اول ممکن است مشکل حادی محسوب نشود.
4 – ترمز عقب کاسهای
یکی از مواردی که شاید این روزها فقط در ایران شاهد اصرار خودروسازها به استفاده از آن هستیم، ترمز عقب کاسهای است که خیلی وقت پیش در کشورهای پیشرفته و مدلهای روز دنیا منسوخ شده است. این سیستم ترمز در مقایسه با ترمزها دیسکی عملکرد بسیار ضعیفتری دارد، ولی به دلیل طراحی خاص آن، هم ساخت و هم نگهداری آن ارزانتر بوده و شاید همین شرکتهای خودروسازی ایرانی را مجاب به استفاده از ترمزهای عقب کاسهای میکند. این موضوع فقط مختص برلیانس H220 نیست و متاسفانه، حتی در مدلهای گران قیمت داخلی هم شاهد استفاده از ترمزهای عقب کاسهای هستیم. بارزترین مثال آن میتواند کیا سراتو سایپا باشد که نسخه وطنی این سدان خوب کرهای میباشد و سایپا، ترمزهای عقب دیسکی آن را با نمونه کاسهای تعویض کرده است.
5 – قیمت گران لوازم و قطعات
یکی از مشکلاتی که معمولاً خودروهای چینی بازار دارند، قیمت گران لوازم یدکی و قطعات، چه موتوری و چه بدنه است. سادهتر بخواهیم بگوییم، مانند این میماند که شما از این خودرو کیفیت سواری و پرفورمنس یک خودروی 50 میلیونی را دریافت میکنید و هزینه قطعاتی که باید بپردازید، معادل یک خودرو گران قیمتتر است. با یک مثال بخواهیم توضیح دهیم، مجموعه استارت کامل تندر 90 را در بازار به قیمت 400 هزار تومان یا کمتر این روزها میتوانید خریداری کنید، ولی قیمت همین قطعه در برلیانس H220 بالای 500 هزار تومان میباشد. در مورد قطعات بدنه اوضاع بغرنجتر هم میشود و به عنوان مثال، درب تندر 90 در بازار حدوداً 400 هزار تومان بوده و اگر چرخی در اینترنت بزنید، آگهیهای فروش درب برلیانس را میتوانید به قیمت بالای 1 میلیون تومان پیدا کنید. یکی دیگر از مواردی که برخی مالکان این خودرو از آن گلایه کردهاند، کمبود قطعات و سخت پیدا شدن آنهاست.
سخن پایانی
انتخاب و خرید خودرو یک تصمیم کاملاً شخصی است و نمیتوان یک نسخه کلی برای همه افراد جامعه پیچید. سلیقههای خریداران معمولاً با هم متفاوت است و ما در سری مقالات مشاوره خرید مجله اینترنتی خودرویی زوم فور کار تمام تلاشمان این است تا آگاهی مردم را در زمینه خودروها بالا ببریم و شما بتوانید، هنگام خرید یک خودرو، با ذهنی بازتر تصمیم گیری کنید.
ما در دو مطلب جداگانه مزایا و معایب برلیانس H220 را به طور کامل بررسی کردیم و شما را با 6 دلیل برای خریدن و 5 دلیل برای نخریدن آن آشنا نمودیم. این که بالاخره برلیانس H220 بخرید یا نه به نظر نهایی خودتان بستگی دارد، ولی به نظر ما، اگر در بازار امروز ایران به دنبال یک هاچ بک کوچک و جمع جور و کم مصرف با فرمانی نرم و دقیق و ایمنی بالا هستید، برلیانس H220 میتواند گزینه خوبی برای شما باشد. از سوی دیگر، اگر هر یک از این 5 دلیل مطرح شده در این مطلب جزو خطوط قرمز شما برای خرید یک خودرو است، بهتر است بی خیال خرید برلیانس H220 شوید.
در پایان، دوست داریم نظر شما را در مورد این مطلب و موارد مطرح شده در آن به عنوان ایرادهای برلیانس H220 بدانیم. اگر مالک این خودرو هستید یا تجربه سواری با آن را داشتهاید، حتماً ما و دیگر مخاطبان زوم فور کار را با نظرات خود آشنا کنید.