بدترین خودروهای چینی بازار ایران
به خرم گستر ساعی خوش آمدین ، جهت دریافت قیمت روز محصولات با موعد تحویل فوری و به روز در رنگ بندی های متنوع با شماره های 02166090697 و 02166090695 در تماس باشید .
محصولات چینی بخش اعظمی از بازار خودروی کشور را بهخود اختصاص دادهاند که با روند افزایش قیمت غیرمنطقی، همه آنها جهش فراوانی داشتهاند. در این میان برخی از محصولات هستند که از لحاظ کیفیت شرایط بدتری دارند اما مانند سایر خودروها افزایش قیمت چند برابری داشتهاند. تعدادی از این محصولات بهحدی بد هستند که میشود رفت و آمد با وسایل نقلیه عمومی و حتی تاکسیهای اینترنتی را به آنها ترجیح داد! در این مطلب با برخی از این خودروها آشنا خواهیم شد. با سایت چرخان، همراه باشید…
MVM X33 S
این محصول چینی، از سبد خودروهای چری برای بازار ایران انتخاب شده و چند نسل است که حضور پررنگ در کشور دارد. قیمت این امویام ایکس۳۳ در بازار به ۱۴۹ میلیون تومان میرسد که مشخصات نهچندان جذاب آن باعث شده تا یکی از بدترین خودروهای چینی بازار لقب بگیرد.
معایب:
ایمنی پایین
پیشرانه ضعیف
ضعف گیربکس
نبود سیستم کنترل پایداری (ESP)
مصرف سوخت نسبتا زیاد
کیفیت ساخت نه چندان بالا
گریت وال M4
شاید برای شما جای تعجب داشته باشد اما این خودرو نیز در شرایط کنونی ارزش خرید چندان بالایی ندارد. یکی از ضعفهای اصلی این محصول گریتوال در ایران را میتوان نمایندگی آن دانست که شرایط عادی ندارد. ام ۴ اگر چه از لحاظ ایمنی شرایط خیلی بدی ندارد اما با یک کیفیت معمولی و مجموعهای از ایرادات دیگر، شما را کلافه خواهد کرد. ام ۴ در حال حاضر در بازار قیمتی در حدود ۱۰۰ میلیون تومان دارد اما معمولا اولین خریدار، آخرین خریدار خواهد بود!
معایب:
پیشرانه ضعیف
خدمات پس از فروش پایین
ایمنی متوسط
نایاب بودن لوازم یدکی
بازار خرید و فروش نامناسب
لیفان X۶۰
لیفان X۶۰ بهعنوان یکی از اولین خودروهای شاسیبلند بازار کشور معرفی شد که در حال حاضر قیمتی در حدود ۱۲۷ میلیون تومان در بازار دارد اما معایب فراوان آن باعث شده تا به یکی از بدترین خودروهای بازار نیز تبدیل شود. ایکس ۶۰ در بازار ایران رقبایی از جمله ام وی ام X33، جک S3 و چانگان CS35 دارد و اکثر مالکان بیشترین ضعف آن را صدای موتور داخل کابین میدانند اما معایب دیگری را میتوان در این خودرو یافت که ارزش خرید آن را تحت تاثیر قرار میدهد.
معایب:
ایمنی پایین
گیربکس ضعیف
کیفیت ساخت پایین
بازار فروش دست دوم نامناسب
استهلاک بالا
کشش نامناسب پیشرانه
سواری خشک
کیفیت پایین قطعات کابین
MVM 110S
شاید بعد از پراید، ضعیفترین خودروی بازار کشور امویام ۱۱۰ باشد که برای مصارف خاص تولید شده و این خودرو اصلا مناسب جادههای کشور نیست. شاید در پکن و سایر شهرهای شلوغ چین، امویام ۱۱۰ بد نباشد اما این خودرو را نمیتوان محصول خوبی در ایران دانست. mvm 110s در بازار ۴۷ میلیون تومان قیمت دارد و نکات منفی فراوانی در کارنامهاش دیده میشود.
معایب:
ایمنی نسبتا پایین
داشبورد پلاستیکی
امکانات ناکافی
بازار دست دوم بد
پیشرانه ضعیف
Vela V5
این محصول بوسیله نمایندگی فروش راین خودرو در کشور عرضه شده که شرایط خوبی ندارد و هیچ خبری از خدمات این شرکت در دسترس نیست. ولا وی۵ از یک موتور 1.5 لیتری 4 سیلندر با 97 اسب بخار قدرت و 135 نیوتن متر گشتاور بهره میبرد و در بازار نزدیک به ۹۵ میلیون تومان نیز قیمت دارد. هیچ یک از مشخصات این محصول را نمیتوان بهعنوان نقطه قوت در نظر گرفت و یک خودروی پر نقص برای بازار کشور است.
معایب:
ایمنی پایین
موتور ضعیف
تجهیزات کم
طراحی ضعیف
متریال بی کیفیت
عدم وجود نمایندگی و خدمات پس از فروش مناسب
کلام آخر:
شاید خودروهای دیگری در ذهن شما وجود داشته باشند که تصور کنید شرایط بدتری دارند اما نتیجه بررسیهای ما نشان میدهد، ضعیفترین محصولات چینی بازار کشور در حال حاضر این خودروها هستند. آنچه که بیشتر جلب توجه میکند، رشد قیمت چند برابری همین خودروهای نا ایمن و نامناسب است. بهطور مثال عرضه ولا وی ۵ را باید در تاریخ ایران ثبت کرد، چرا که شرکتهای ایرانی توانستند یک خودروی ناکارآمد و نا ایمن را با قیمت بسیار بالا به بازار عرضه کنند، در حالی که مردم میتوانند از این خودرو انتظاراتی را داشته باشند که از پراید یا تیبا دارند!
تا همین چندماه پیش پرداخت 30 تا 50 میلیون برای خرید برخی از این محصولات، از سوی مردم بالا تلقی شده و هرکسی با رغبت این مبالغ را پرداخت نمیکرد؛ اما متاسفانه با فرهنگ غلط و تفکر اینکه «بخریم تا گرانتر نشده» همراه با نوسانات ارز، انگار ناگهان نیاز مردم برای خرید خودرو 3 تا 4 برابر شد و قیمت این محصولات چینی و البته تولیدات داخلی بیکیفیت تا 3 برابر گردید!