ورود به سایت

ایمیل
رمز عبور
کد امنیتی بالا :

تبلیغات

 فروش خودرو صفرکیلومتر 

بهترین انتخاب خودرو

مشاوره خریدی مطمئن

اخبار روز خودرو

مقالات روز خودرو

عضویت در خبرنامه

ایمیل
کد امنیتی بالا :

با کلاس بندی انواع خودروها آشناشوید

10 / 10
از 1 کاربر
 

خودرو

با کلاس بندی انواع خودروها آشناشوید

به خرم گستر ساعی خوش آمدین ، جهت دریافت قیمت روز محصولات با موعد تحویل فوری و به روز در رنگ بندی های متنوع با شماره های 02166090697 و 02166090695 در تماس باشید .

فروش خودرو ،باتوجه به صادرات بی‌شمار خودرو از کشورهای اروپایی به دیگر نواحی دنیا، این نوع کلاس‌بندی خودرو در بسیاری از مناطق جهان رایج است. استفاده از این طبقه‌بندی باعث فهم ساده‌تر انواع خودروهای تولیدی می‌شود و البته این نوع کلاس‌بندی توسط برند خاصی مورد استفاده قرار نمی‌گیرد و برای تمامی خودروسازانی که در اتحادیه اروپا فعالیت دارند، این نوع کلاس‌بندی صادق است.

کلاس A

بسیاری از افرادی که خواهان خرید اولین اتومبیل خود هستند، به سراغ این کلاس می‌روند. کلاس A خودروهای کوچک شهری را تشکیل می‌دهند که از معروف‌ترین خودروهای موجود در این کلاس می‌توان به شورولت اسپارک، هوندا بریو، میتسوبیشی میراژ و مینی ۳ درب اشاره نمود.

این کلاس از اوایل قرن ۲۱ با معرفی خودروهایی مانند هیوندای گتز و نسل دوم سوزوکی سوئیفت، رشد قابل‌ توجهی را تجربه کرد. در میان دستگاه‌های قدیمی‌تر می‌توان پراید هاچ‌بک و تویوتا استارلت را نام برد که در کلاس A قرار می‌گیرند.

کلاس B

در این کلاس خودروهایی قرار می‌گیرند که اندازه کوچکی دارند ولی نیازهای پایه برای یک خودرو سدان ۴ درب و یا هاچ‌بک ۵ درب را رفع می‌کند. اتومبیل‌های این دسته سوپر مینی یا ساب‌کامپکت نام‌گذاری می‌شوند. در کلاس B می‌توان به خودروهای فورد فیستا، هوندا سیتی، هیوندای اکسنت، مزدا، پژو ۲۰۸ و رنو کلیو اشاره نمود.

کلاس C

قبل از ورود خودروهای کلاس B، این اتومبیل‌های کلاس C بودند که در بازار حکمرانی می‌کردند. محصولات موجود در این کلاس دارای فضای کافی برای ۵ سرنشین بوده و صندوق عقب حجیمی دارند. بیشتر خودروهای خانوادگی مانند هوندا سیویک، تویوتا کرولا، فورد فوکوس و سوبارو ایمپرزا در این کلاس قرار می‌گیرند.

کلاس D

کم کم داریم به خودروهای بزرگ‌تر و مجهزتر نزدیک می‌شویم. در این کلاس شاهد حضور خودروهایی هستیم که اندازه متوسطی دارند و از تجهیزات پایه خودروهای لوکس بهره می‌برند. از معروف‌ترین محصولات موجود در این کلاس می‌توان به هوندا آکورد، سوبارو لگاسی، تویوتا کمری، شورولت مالیبو، مزدا ۶، پژو ۵۰۸ و فولکس‌واگن پاسات اشاره کرد.

خودروهای لوکس‌تری همانند بی‌ام‌و سری ۳، مرسدس بنز کلاس C، آئودی A4 و لکسوس IS نیز در این کلاس قرار می‌گیرند.

کلاس E

در این کلاس خودروهایی قرار می‌گیرند که دارای فضای داخلی بزرگی هستند که ۳ خودرو معروف آلمانی آئودی A6، مرسدس بنز کلاس E و بی‌ام‌و سری ۵ در آن قرار می‌گیرند. از دیگر محصولات کلاس E موجود در بازار می‌توان به جگوار XF، لکسوس GS و کرایسلر ۳۰۰ اشاره نمود.

کلاس F

خودروهای لوکس در این کلاس قرار می‌گیرند که از فضای داخلی بسیار بزرگی بهره برده و موتور قدرتمندی برای آن‌ها درنظر گرفته شده است. بهترین طراحی‌ در فضای داخلی را می‌توان در خودروهای این کلاس مشاهده نمود. مرسدس بنز S کلاس، لکسوس LS و رولز رویس فانتوم در کلاس F قرار می‌گیرند.

کلاس S

در این کلاس خودروهای کوپه، رودستر، اسپرت، گرند تورر و کانورتیبل (کروکی) قرار می‌گیرند. درحالی‌که این اتومبیل‌ها بیشتر مناسب دو سرنشین بوده ولی خودروسازان توجه ویژه‌ای به آن نشان می‌دهند. دستگاه‌های ارزان‌قیمتی همانند مزدا MX-5 و تویوتا ۸۶ در این کلاس جای می‌گیرند که البته محصولات گران‌قیمت پورشه ۹۱۱ و نیسان GT-R نیز در کلاس S قرار دارند.

کلاس M

خوردوهای کلاس M برای حمل بار یا حمل تعداد زیادی سرنشین طراحی شده‌اند، انواع ون‌ها در این کلاس قرار می‌گیرند. تویوتا آلفارد، هیوندای استارکس، پژو اکسپرت و مرسدس کلاس V خودروهای کلاس M محسوب می‌شوند.

کلاس J

آیا نیاز به خودرویی دارید که با آن بتوانید به هر مکانی سفر کرده و علاوه‌بر آن، قادر به حمل ۷ یا ۸ نفر در رفاه کامل باشید. مسلما به فکر خرید SUV ،CUV و کراس اوور افتاده‌اید، تمامی این محصولات در کلاس J قرار می‌گیرند. ارتفاع بلند و سیستم تعلیق ارتقا یافته این اتومبیل‌ها باعث می‌شود که در شهر و یا زمین‌های ناهموار از آن‌ها بهره ببرید.

محصولات غول‌پیکری همانند تویوتا لندکروزر و رنجرور و خودروهای کوچک‌تری همانند کیا سورنتو، مزدا CX-5، نیسان جوک و شورولت تراکس در این کلاس قرار دارند.

پیکاپ

 

باید به شما بگوییم که خودروهای پیکاپ جایگاهی در کلاس‌بندی اروپایی ندارند، البته کلاس‌بندی آن‌ها با نامشان یکسان است. از مینی پیکاپ‌ها گرفته تا پیکاپ‌های قدرتمند با لقب هوی دیوتی (Heavy Duty)، همگی در کلاس پیکاپ قرار می‌گیرند که در بازار خریداران زیادی دارند که توسط آن‌ها می‌توان به سبک زندگیشان پی برد.

 

PPV


در این کلاس خودروهایی وجود دارند که از ویژگی‌های پیکاپ‌ها و SUV بهره می‌برند. از این اتومبیل‌ها برای حمل و نقل ۷ سرنشین می‌توان استفاده کرد و همچنین وجود سیستم تعلیق چند میله‌ای باعث رفاه و قابلیت‌های حرکتی بیشتر آن‌ها می‌شود که ویژگی اول مربوط به SUV و مورد دوم مربوط به پیکاپ‌ها است.

 
معرفی به دوستان :
عنوان :
نام شما :
ایمیل :

مقالات مشابه

  تقسيم بندي خودروها بر اساس اندازه و كاربردهاشون:   1.خودروي شهري بسيار كوچك (A-Segment):خودروهايي هستن با اندازه كوچيك و كم مصرف كه براي حركت تو شهر طراحي شده اين خودرو ها موتورهاي كم حجم با تعداد سيلندرهاي كم دارن مثلا MVM 110  تو اين كلاس هستش. 2.خودروهاي شهري كوچك (B ...
  كلاس بندي خودروها : امروزه در دنياي خودرو استانداردهاي متعددي براي كلاس بندي خودروها وجود داره اما به طور كلي ميتونيم بر حسب  كاربردشون(شخصي،تجاري،باري...) فرم ظاهري و ابعاد طبقه بندي كنيم. خودروسازها معمولا بازارو بر حسب كلاس بندي خودروها تجزيه و تحليل ميكنن و ا ...