شاسی بلند عجیب رضوانی موتورز
در ابتدا شما را با تاریخچه این ایرانی موفق که در جهان کم نیستند آشنا می کنیم با فروش خودرو همراه باشین. یک طراح خودرو ایرانی آمریکایی و تولیدکننده خودروی سوپر اسپورت با عملکرد بالا در ارواین، کالیفرنیا است.وی در اولین مصاحبه مطبوعاتی خود در پاسخ به سوال خبرنگاران مبنی بر اینکه ایا دوست داشتید ملیتی کاملا امریکایی داشتید گفت:خیر من به ملیت ایرانی امریکایی خود افتخار میکنم و باعث افتخار است که نژادی از سخت کوش ترین مردمان ایران(سنگسری) را دارم؛چرا که در دنیا امروزی این دو کشور بیشترین تاثیر را در جنبه های مختلف در سطح جهان دارند.رضوانی موتورز توسط فریس رضوانی ، یکی از طراحان خودروی سوپر اسپورت سارت ونسر (Vencer's Sarthe supercar) تأسیس شد که قبلاً با استون مارتین، فراری و DBC کار میکرد. محصول اصلی این شرکت، رضوانی بیست (Rezvani Beast) است،پروژهای که توسط خود رضوانی تأمین مالی شده است.
تولید خودرو رضوانی موتورز در یک مرکز با مساحت ۵۰٬۰۰۰ فوت مربع در سانتا آنا، کالیفرنیا انجام میشود. در ماه مه سال ۲۰۱۵، رضوانی موتورز جزئیات و عکسهایی از رضوانی بیست (Rezvani Beast) منتشر کرد. در ماه ژوئن سال ۲۰۱۵، رضوانی از نسخه تولیدی سوپراسپرت خود رونمایی کرد که به مشتریان اجازه سفارش ماشین با فرایند تولید ۱۲-۸ هفتهای را میدهد.
کریس براون اولین رضوانی بیست را در سال ۲۰۱۵ با ۲۰۰٬۰۰۰ دلار خریداری کرد. این خودرو در فیلمبرداری تکآهنگ «صفر (Zero)» براون استفاده شد. از آن در نماهنگ «خود همونی که میخوامی» از کامران و هومن نیز استفاده شده است. با ۵۰۰ اسب بخار این ماشین مسابقه خیابانی بدون هیچ درب، سقف، و وزن آن تنها ۱۶۵۰ پوند (۷۵۰ کیلوگرم) است.
به تازگی پس از انتشار تصویری پیش نمایش در هفته گذشته، شرکت خودروسازی رضوانی همانطور که وعده داده بود از اولین خودروی شاسی بلند خود و همچنین منحصربه فردترین خودروی شاسی بلند استاندارد در جهان رونمایی کرده است
برای طراحی و ساخت آن از خودروهای نظامی الگوبرداری شده و خوب است بدانید که برای نام گذاری این خودروی شاسی بلند آفرودی هم شرکت سازنده از نام "تانک" استفاده کرده است تا با ویژگیهای باطنیاش همخوانی داشته باشد که هر یک از آنان به قیمت پایه 178 هزار و 500 دلار به مشتریان عرضه میشود.
رضوانی ادعا میکند که طراحی این خودروی شاسی بلند از وسایل نقلیه نظامی الگوبراری شده است، اما در واقع اشتراک نزدیکی میان شاسی بلند رضوانی با وسایل نقلیه نظامی و یا حتی وسایل نقلیه پشتیبان دیده نمیشود، اما در مجموع یک طراحی منحصربه فرد و خاص دارد که نمونه آن را در صنعت خودروسازی تا به امروز شاهد نبودهایم، به ویژه طراحی قسمت جلوی اتومبیل که متشکل از یک مجموعه سپر جداگانه با پروژکتورهای مربعی شکل است و بالاتر از آن هم می توان شاهد چراغ های کوچک در کنار جلوپنجره نسبتا بزرگی بود که هماهنگی خاصی میان آنان بوجود آمده است.
با تایید شرکت خودروسازی رضوانی، این خودرو به یک پیشرانه 6.4 لیتری هشت سیلندر بنزینی مجهز شده است که در حداکثر کارایی خود قادر به تولید نیروی 500 اسب بخاری و گشتاور 583 نیوتن متری خواهد بود. هنوز اشارهای به عملکرد این خودرو و یا حتی جعبه دنده بکار رفته بر روی این اتومبیل نشده است، اما در ادامه رضوانی تایید کرده است که این خودرو با مجموعهای از امکانات و تجهیزات نظامی قابل نصب بر روی اتومبیلهای استاندارد در اختیار مشتریان قرار میگیرد، همچون بدنه و شیشههای ضدگلوله، مخزن سوخت و رادیاتور و کفپوشهای ساخته شده از پلیمر کولار که معمولا در ساخت جلیقههای ضدگلوله از آنان استفاده میشود و همچنین در پایان از دوربینهای دید در شب و دوربینهای حرارتی بر روی این اتومبیل استفاده شده است که میتواند تجهیزات منحصربه فرد این خودرو به شمار آید.به امید موفقیت و پیروزی ایران و ایرانی و آرزوی پیشرفت صنعت قدیمی خودروسازی ایرانی در کشورمان.